1.  
€ 960 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren Schiphol Airport, The BaseTe huur

Evert van de Beekstraat 1-104, 1118 CL Schiphol
 • Buitenaanzicht The Base, Schiphol Airport, Amsterdam
 • Werkruimte
 • Ruime vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Werkruimte
 • Keuken met eetgelegenheid
 • Loungeruimte
 • Kantoorruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 960 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

U beschikt hier werkelijk over alle mogelijke voorzieningen om niet afgeleid te worden bij het uitvoeren van uw taken. Er zijn restaurants, cafés, winkels en zelfs een kinderdagverblijf in het gebouw aanwezig. Zodra u door het ondersteunende receptie team bent verwelkomt kunt u in de individuele heldere en lichte kantoren direct aan de slag. Een co-work plek, een ruime vergaderzaal en een privé kantoor behoren hier tot de mogelijkheden. U zult in alle ruimtes de beschikking hebben over het zeer snelle internet per wifi verbinding en de ergonomische meubels dragen ertoe bij dat u de gehele dag aandachtig kunt werken. Als u tussen uw werkzaamheden door even tot rust wilt komen kunt u voor de deur genieten van de prachtige tuin die de moderne vormgeving van het gebouw weerspiegelt. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 320 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 86 privékantoren

- 20 coworkingplekken 

- 13 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

U bevindt zich in dit business centre in het hart van de bedrijvigheid die een internationale luchthaven als Schiphol genereert. Binnen acht minuten stapt u vanaf het vliegveld dit gebouw "The Base" binnen waar u in het imposante atrium zult merken hoe professioneel en rustig dit business centre aanvoelt.

 

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen. Bekijk ook de rest van de objecten op de bedrijfsruimte te huur Amsterdam pagina.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Evert van de Beekstraat 1-104
Postcode:1118 CL
Plaats:Schiphol
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text