1.  
€ 660 p/mnd ex BTW

Te huur: Bedrijfsruimte huren in Millennium AmsterdamTe huur

Radarweg 29A/B, 1043 NX Amsterdam
 • Buitenaanzicht bedrijfsruimte in Millennium Amsterdam
 • Werkruimte
 • Kantoorruimte tot 2 personen
 • Ruime kantoorruimte
 • Loungeruimte
 • Keuken
 • Kantoorruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 660 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Altijd al gedroomd van een prachtige bedrijfsruimte die letterlijk boven alle panden uitstijgt? Dan is deze Millenium Toren in Amsterdam een echte aanrader! Deze toren is een absoluut icoon in Amsterdam en is een van de hoogste gebouwen in Amsterdam. Hij steekt dus letterlijk boven de rest uit. Alle kantoren zijn voorzien van een moderne inrichting en hebben een fantastisch uitzicht over de stad. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 220 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 59 privékantoren

- 65 coworkingplekken 

- 1 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

Daarnaast ligt deze toren om de hoek bij centraal station, waardoor deze locatie uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer vanuit heel Nederland. Tot slot biedt deze locatie nog wat andere faciliteiten om uw werkdag helemaal optimaal te maken, zoals een persoonlijk service team die u en uw klanten welkom heet. Maar ook een gym en restaurant voor de nodige ontspanning tijdens een drukke werkdag!

 

Heeft deze locatie uw interesse gewekt? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Nog verder kijken? Bezoek de bedrijfsruimte huren Amsterdam pagina.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Radarweg 29A/B
Postcode:1043 NX
Plaats:Amsterdam
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text