1.  
€ 720 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren in Nieuwezijds AmsterdamTe huur

Nieuwezijds Voorburgwal 104-108, 1012 SG Amsterdam
 • Buitenaanzicht Nieuwezijds Amsterdam
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Werkruimte
 • Keuken
 • Vergaderruimte
 • Keuken

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 720 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte in hartje Amsterdam? Dan is een bedrijfsruimte in Nieuwezijds wellicht iets voor u! Deze bedrijfsruimte bevindt zich in een historisch pand in het centrum van Amsterdam. De bedrijfsruimten zijn allen voorzien van een moderne inrichting en hebben mooi natuurlijk licht door de ramen die in elk kantoor zitten. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 240 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 24 privékantoren

- 4 coworkingplekken 

- 1 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Omdat deze kantoorruimtes dichtbij Centraal Station liggen zijn ze uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer. Er zijn ook nog diverse tramstations in de buurt voor het geval u zich binnen Amsterdam wilt verplaatsen voor een zakelijke afspraak of lunch tussen de middag. Het service team van deze locatie helpt u bij vragen of wensen graag verder zodat u een aangenaam verblijf heeft bij Nieuwezijds en een goede werkdag heeft.

 

Interesse om hier een bedrijfsruimte te huren? Vraag vrijblijvend meer informatie aan of bekijk het bedrijfsruimte te huur Amsterdam aanbod.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Nieuwezijds Voorburgwal 104-108
Postcode:1012 SG
Plaats:Amsterdam
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text