1.  
€ 990 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren in Transpolis HoofddorpTe huur

Polarisavenue 1, 2132 JH Hoofddorp
 • Bedrijfsruimte te huur in Transpolis Hoofddorp
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Kleine vergaderruimte
 • Ruime vergaderruimte
 • Ruime vergaderruimte
 • Spreekruimte
 • Spreekruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 990 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Deze unieke locatie naast nationale Luchthaven Schiphol laat eigenlijk niets te wensen over. Het prachtig witte ronde gebouw ligt aan een vijver en de enorme raampartijen zorgen voor zeer veel lichtinval. U heeft hier alle voorzieningen in het pand aanwezig die u nodig heeft in een professionele werkomgeving. Moderne kantoormeubels in de privé kantoren en zeer snel internet staan ervoor garant dat u direct aan de slag kunt, U kunt hier ook terecht voor een aantal coworking werkplekken of u huurt een vergaderzaal voor die belangrijke presentatie. Ook deze ruimtes zijn compleet uitgerust om direct te beginnen. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 330 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 18 privékantoren

- 7 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Het Transpolis business centre ligt op een bedrijvenpark omgeven door vele andere soorten bedrijven. Er is ook een restaurant aanwezig waar u uw klanten mee naar toe kunt nemen voor een diner, na een lange dag onderhandelen. Bovendien zijn er vele hotels te vinden in de buurt rondom het gebouw en mocht u naar het centrum van Amsterdam willen dan kunt u eenvoudig daar naar toe met de bus of de trein. Met de auto naar het gebouw? Ook geen probleem, vanaf het knooppunt van de A4 en de A5 bereikt u binnen een paar minuten het eigen parkeerterrein. 

 

Interesse in overige objecten? Bekijk het bedrijfsruimte huren Amsterdam of bedrijfsruimte huren Haarlem aanbod.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Polarisavenue 1
Postcode:2132 JH
Plaats:Hoofddorp
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text