1.  
€ 630 p/mnd ex BTW

Bedrijfsruimte huren in Campus Diemen ZuidTe huur

Dalsteindreef 141, 1112 XJ Diemen
 • Buitenaanzicht
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Loungeruimte
 • Keuken
 • Keuken
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 630 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Dit moderne business centre in Campus Diemen Zuid biedt compleet ingerichte bedrijfsruimtes die het mogelijk maken productief te werken. Het imposante gebouw met grote ramen in de schuin aflopende voorkant en de gebogen zijmuren biedt veel lichtinval. U heeft in dit pand alle mogelijke voorzieningen die u kunt bedenken tot uw beschikking en u kunt exact de bedrijfsruimte huren die u nodig heeft. Van één of meerdere co-working plekken tot een privé kantoor met of zonder eigen vergaderruimte. Overal heeft u dezelfde snelle internetverbinding, alle ruimtes beschikken over moderne kantoormeubelen en het professionele team in de receptie zal uit uw naam uw klanten hartelijk verwelkomen. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 210 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 36 privékantoren

- 12 coworkingplekken 

- 2 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Op de Campus leven ongeveer duizend studenten die op verschillende manieren een doelgroep zijn voor de vele bedrijven in de omgeving. Het business centre is per openbaar vervoer goed verbonden met zowel de binnenstad van Amsterdam (10 minuten) als de Luchthaven Schiphol (30 minuten) via het metrostation Diemen Zuid dat op een paar minuten lopen afstand ligt. Rondom het gebouw zijn vele bedrijven uit de technologische en financiële sector gevestigd zoals bijvoorbeeld in het bedrijvenpark Bergwijkpark.

 

Als uw interesse gewekt is kunt u vrijblijvend informatie aanvragen. Aanbod in de regio bekijken? Bezoek bedrijfsruimte huren Amsterdam.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Dalsteindreef 141
Postcode:1112 XJ
Plaats:Diemen
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text