1.  
€ 600 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren in Parktoren AmstelveenTe huur

Van Heuven Goedhartlaan 13D, 1181 LE Amstelveen
 • Buitenaanzicht
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Keuken
 • Kantooruimte
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 600 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Zoekt u een bedrijfsruimte net buiten het centrum van Amsterdam? Waar wel de gemakken van de grote stad makkelijk per openbaar vervoer bereikbaar zijn, maar waar het niet zo lawaaierig en druk is? Dan is business centre Parktoren in Amstelveen een prima keuze. Niet voor niets zijn er grote bedrijven zoals KLM en KMPG gevestigd in deze stad die bekend staat als kweekvijver voor groeiende bedrijven. Dit zakelijke centrum ligt in de Elswijk en is omgeven door winkels, voorzieningen. cafés en zelfs een stadstuin die allemaal op loopafstand te bereiken zijn. Binnen is er een ruime keuze uit verschillende soorten bedrijfsruimtes. Wilt u zich hier vestigen met uw bedrijf? Dan geniet u van alle gemakken die extra geboden worden zoals supersnel Wifi-internet, receptie services en kantoormeubels. Het enige dat u hoeft te doen is werken aan uw succes. En dat zal geen moeite kosten in een ruimte die veel lichtinval heeft en modern is afgewerkt. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 200 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 55 privékantoren

- 41 coworkingplekken 

- 3 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Voor culturele ontspanning kunt u in de buurt terecht bij het Cobra Museum voor Moderne Kunst of bij Museum Jan van der Togt. En ook aan de bereikbaarheid is gedacht, de tram- en metrostations Oranjebaan en Centrum vinden we op een paar minuten lopen en bushalte Stadstuinen ligt voor de ingang van het gebouw.

 

Interesse in overige objecten? Bekijk het bedrijfsruimte huren Amsterdam of bedrijfsruimte huren Haarlem aanbod.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Van Heuven Goedhartlaan 13D
Postcode:1181 LE
Plaats:Amstelveen
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text