1.  
€ 570 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte in Queens Tower AmsterdamTe huur

Delflandlaan 1, 1062 EA Amsterdam
 • Bedrijfsruimte te huur Delflandlaan Amsterdam
 • Ontvangstruimte Delflandlaan Amsterdam
 • Vergaderruimte Delflandlaan Amsterdam
 • Kantoor Delflandlaan Amsterdam
 • Kantoor Delflandlaan Amsterdam
 • Keuken Delflandlaan Amsterdam
 • Kantoor Delflandlaan Amsterdam
 • Kleine vergaderruimte Delflandlaan Amsterdam
 • Kleine vergaderruimte Delflandlaan Amsterdam

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 570 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Zoekt u een werkelijk inspirerende bedrijfsruimte in de vorm van een kantoor? Mogelijk is een bedrijfsruimte in de Queens Tower in Amsterdam-West uw volgende bedrijfslocatie. Door de roestbruine stenen en het groene aluminium dak valt dit gebouw direct op. Een prachtig visitekaartje voor uw organisatie. De stijlvolle privé kantoren zijn allemaal voorzien van super snel internet en de gemeenschappelijke ruimtes en vergaderruimtes bieden alle ingrediënten voor een goede werkdag. Diverse interieurontwerpers hebben de inrichting verzorgd met als uitkomst een modern en op lichtinval gefocuste uitstraling. Wanneer u uit het raam kijkt vanuit de verschillende verdiepingen heeft u een adembenemend uitzicht over de voorstad. De bedrijfsruimtes in de vorm van kantoren hebben elk hun eigen mogelijkheden en geven u de kans als zowel startende- of ervaren ondernemer flinke stappen te maken. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 190 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 66 privékantoren

- 88 coworkingplekken 

- 4 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

Ook de bereikbaarheid van dit bedrijfspand is meer dan optimaal. De snelweg A10 ligt letterlijk voor de deur. Aan de overkant van de straat is halte Derkinderstraat met een goede tram- en busverbinding. Ook kunt u de trein pakken met een verbinding naar Station Amsterdam Lelylaan. Dit station ligt op een 500 meter lopen van deze locatie. Tijdens de lunch een frisse neus halen? Het pand is gelegen aan het schitterende Rembrandtpark. Een bedrijfsruimte huren in Amsterdam kan dus meer dan zeker op de Queens Tower locatie.

 

Bekijk alle objecten in regio Amsterdam op bedrijfsruimte huren Amsterdam. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Delflandlaan 1
Postcode:1062 EA
Plaats:Amsterdam
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text