1.  
€ 510 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte in Delft WhiteparkTe huur

Poortweg 4, 2612 PA Delft
 • Gebouw Poortweg Delft
 • Balie Poortweg Delft
 • Kantoor Poortweg Delft
 • Kantoor Poortweg Delft
 • Loungeruimte Poortweg Delft
 • Keuken Poortweg Delft
 • Vergaderruimte Poortweg Delft
 • Kantoor Poortweg Delft

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 510 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Whitepark Delft is een uitstekende bedrijfsruimte gelegen aan de A13. Makkelijk bereikbaar met de auto. Dit prachtige gebouw is omringd met natuur en heeft alle ingrediënten voor een prettige werkdag.

 

Over de locatie

De locatie beschikt over een moderne inrichting, grote ramen met veel lichtinval en voldoende parkeergelegenheid. Ideaal voor een productieve werkdag. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 170 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 23 privékantoren

- 13 coworkingplekken

- 1 vergaderruimte

 

Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

Ook kunt u makkelijk en snel met het openbaar vervoer in 15 minuten van Delft Centraal station naar Whitepark reizen. Ideaal wanneer u liever de auto laat staan. Door de ligging dichtbij het centrum heeft u de mogelijkheid om uw werkdag te combineren met een afspraak in het centrum. Ook kunt u met uw relatie of na een lange werkdag even bijkomen bij de diverse parken en restaurants op loopafstand.

 

Heeft u interesse in een bedrijfsruimte huren in de vorm van een kantoor in Delft? Laat u vrijblijvend meenemen in de mogelijkheden. Het professionele en zeer ervaren service team staat voor u klaar. Ook kunt u andere objecten in de regio Delft bekijken op de bedrijfsruimte huren Delft pagina.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Poortweg 4
Postcode:2612 PA
Plaats:Delft
Provincie:Zuid-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text