*

Te huur aangeboden: Werkruimtes in Capelle

Molenbaan, 2908LM Capelle aan den IJssel
Oppervlakte: 20 m2
, Huurprijs: € 98
Werkruimtes Capelle a/d IJssel

Omschrijving

Zoek jij betaalbare werkruimte in de buurt van Rotterdam? Wij hebben meerdere ruimtes beschikbaar in Capelle aan den IJsel... en dat vanaf € 81,25 per maand!

Het betreffende pand ligt zeer gunstig ten opzichte van zowel autowegen als openbaar vervoer. Recht tegenover de Praxis en daarnaast wordt het omringd door andere bedrijven. Shopping Center Alexandrium ligt op steenworp afstand.

Het gebouw heeft een luxe entree, toegang middels elektrische schuifdeuren en is voorzien van een lift. De overige ruimtes (zoals vergader-en kantoorruimtes) zijn mooi en ruim opgezet.

Het pand ligt gunstig op een bedrijventerrein naast de A 20. Uitvalswegen (A4, A12, A15 en A16) zijn dichtbij en makkelijk bereikbaar. Ook het openbaar vervoer is makkelijk bereikbaar vanuit deze locatie. Zo is er een NS station, Metro station en diverse bushaltes op loopafstand.

Er zijn ruimtes beschikbaar tussen de 15m2 - 44m2 en de prijzen hiervoor variëren tussen de € 81,25 - € 238,33. Tel hierbij de servicekosten* op en je hebt een mooie, betaalbare werkplek.

Zie jij jezelf al werken vanuit deze plek? Meld je dan vandaag nog aan!

Wees er snel bij, want voor je het weet gaat deze mooie deal aan je neus voorbij!

(*servicekosten zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters en liggen tussen de €56- €148 inclusief BTW)
Contact opnemen met de aanbieder

Aangeboden door:

Camelot Europe
Camelot Europe

  1. Bericht*
  2.  
  3.  

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.