*

Te huur aangeboden: Werkruimte Plan B Eindhoven

hurksestraat, 5652ah Eindhoven
Oppervlakte: 20 m2
, Huurprijs: € 105
Ruimtes voor creatievelingen in Eindhoven

Omschrijving

Ondernemers uit de maakindustrie opgelet! Creatieve werkplekken beschikbaar in Plan-B in Eindhoven op een goed bereikbare locatie!

Heb jij een (kleine) creatieve en/of vrijdenkende onderneming en ben jij op zoek naar een mooie werkplek in Eindhoven? Per direct is het complex Plan-B in Eindhoven (voormalig Philips lab) aan de Hurksestraat beschikbaar voor jonge en creatieve ondernemers uit de maakindustrie.

Plan-B is een bedrijfsverzamelgebouw dat is gelegen langs de snelweg A2/N2 op het bedrijventerrein “De Hurk”. De totale oppervlakte van het complex is ca. 12.000 m² waarin er plaats is voor diverse units met een minimale oppervlakte van ca. 20m² per werkplek en een maximale oppervlakte van 1900m². De vloeroppervlakte kan je zelf flexibel indelen, waarbij de ruimtes op maat worden aangeboden naar aanleiding van de wensen van de huurder zelf. De maandelijkse vanaf huurprijs bedraagt €202,50 (excl. BTW) verhuurbare vloeroppervlakte (VVO) vanaf 27m² inclusief Wi-Fi, verwarming, water, licht en schoonmaak van de algemene ruimte.

Afhankelijk van de verdieping en het opleverniveau wordt de ruimte casco opgeleverd. De rauwe industriële ondergrond biedt een blanco canvas om in inrichting zelf te voorzien. De huurder kan zelf aan de slag gaan met een interieurplan en deze voorleggen aan de pandeigenaar. Gezien het een collectief bedrijfsverzamelgebouw betreft dient er met elkaar naar de invulling te worden gekeken, zodat iedereen alles goed met elkaar afstemt. Hieronder valt het rekening houden met akoestische aard van werkzaamheden, bedrijfstype en beste indeling. Een interieurplan moet in elk geval bekeken worden door de pandeigenaar en getoetst worden op brandveiligheid. Er wordt een Wi-Fi netwerk voorzien met 50mbs up/down, als er aanvullende snelheden nodig zijn zal dit besproken moeten worden. Op de begane grond is een broodjeszaak gevestigd en wordt het entreegebied met een huiselijke sfeer ingericht. De plint van het gebouw fungeert als visitekaartje en we beogen hier een open karakter.

Door de ligging aan de A2/N2 nabij de op- en afrit is de bereikbaarheid per eigen vervoer zeer goed te noemen. Op loopafstand is een bushalte voor de HOV-lijn (Hoogwaardig Openbaar Vervoer), deze lijn loopt tussen het Centraal station en Eindhoven Airport. Ook deze faciliteiten zijn erg goed te bereiken vanaf de werkplek. Het centrum van Eindhoven is slechts 5 minuten met de auto.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij hier graag je onderneming vestigen? Meld je direct aan en wij nodigen je uit voor een bezichtiging!
Contact opnemen met de aanbieder

Aangeboden door:

Camelot Europe
Camelot Europe

  1. Bericht*
  2.  
  3.  

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.