*

Te huur aangeboden: Werkruimtes in Hengelo

Sportlaan, 7552AH Hengelo
Oppervlakte: 20 m2
, Huurprijs: € 126
Werkplek Hengelo

Omschrijving

Deze locatie bied een diversiteit aan ruimtes. Hier is keuze uit afsluitbare kantoren, open werkplekken, expositieruimte en presentatieruimte. De ruimtes variëren van grootte waarbij gekozen kan worden.

Het pand biedt tal van mogelijkheden voor een diversiteit aan ondernemers, kunstenaars en hobbyisten. Door de diversiteit is dit een inspirerende plek voor zowel de ZZP'er en kunstenaar in Hengelo. In het gebouw zijn onder andere wc’s en een keuken aanwezig voor gemeenschappelijk gebruik.

Het pand is goed bereikbaar door middel van het openbaar vervoer. De bushalte is op loopafstand en staat in directe verbinding met het centrale station van Hengelo. Daarnaast is het pand ook goed bereikbaar met de auto via de A35 en E30 en rondom het pand is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Voorwaarden

Tijdelijke verhuur op basis van leegstandwet
Prijs per maand per persoon
Minimaal 18 jaar of ouder
Huisdieren zijn niet toegestaan
Roken is niet toegestaan
Kinderen zijn niet toegestaan
Contact opnemen met de aanbieder

Aangeboden door:

Camelot Europe
Camelot Europe

  1. Bericht*
  2.  
  3.  

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.