*

Te huur aangeboden: Werkruimte in hartje Utrecht

Neude, 3512AE Utrecht
Oppervlakte: 20 m2
, Huurprijs: € 281
Werkruimte in oude postkantoor Utrecht

Omschrijving

Goedkope werkruimte in het centrum van Utrecht

Per direct heeft Camelot werkruimte beschikbaar in het centrum van Utrecht. Het betreft het oude postkantoor op het Neude. Het pand is netjes en ideaal om je bedrijf te huisvesten. De units zijn geschikt voor bijvoorbeeld: fotografie, yoga, opslag, kunstenaar, hobbyruimte, verenigingen, trainings-/workshopruimte, (ouderen)gym, webshops, showroom, cursusruimte, atelier en nog veel meer.

Faciliteiten:

Het postkantoor heeft een prachtige hal, zie foto. Voor het gebouw is er mogelijkheid om fietsen te plaatsen. Internetaansluiting is aanwezig, verder zijn de kosten van de nutsvoorzieningen in de prijs inbegrepen.

Omgeving

Het oude postkantoor bevindt zich op het Neude. Het Neude is een plein dat is gelegen in het centrum van de Nederlandse stad Utrecht. In de directe omgeving zijn restaurants, café, winkels en bedrijven aanwezig. Het pand is zowel goed te bereiken met het openbaar vervoer als met de auto. Bij bushalte Neude stoppen veel bussen van U-OV en Connexxion, het is de tweede halte, vanaf station Utrecht Centraal, in oostelijke richting (centrumkant). Binnen 4 minuten staat u met de bus op station Utrecht Centraal. U kunt het station ook met de voet bereiken, het is minder dan 10 minuten lopen.

Voordelen antikraak werkruimte Neude

Goedkope werkruimte;
Goed bereikbaar;
Midden in het centrum van Utrecht;
per direct beschikbaar.
Contact opnemen met de aanbieder

Aangeboden door:

Camelot Europe
Camelot Europe

  1. Bericht*
  2.  
  3.  

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.