Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfsruimte te huur Leiden
  Alle bedrijfsruimte in Leiden en omgeving
  Bedrijfsruimte te huur Leiden
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfsruimte te huur Leiden

  Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te huur Leiden? We helpen u graag bij het vinden van een geschikte bedrijfsruimte in Leiden of omgeving. Heeft u een bepaalde klik met de zo genoemde Sleutelstad? Heeft u al jaren een bedrijf waarbij u zaken doet in of vanuit Leiden? Net gestart met een onderneming en vanuit dat oogpunt op zoek naar een passende bedrijfsruimte te huur in Leiden? In alle gevallen bundelen we graag de beschikbare objecten bij u in de regio om zo een weloverwogen besluit te nemen. De stad Leiden heeft een hele rijke geschiedenis en dit is terug te zien in de oude binnenstad, de romantische grachten en uiteraard de sfeervolle hofjes. Leiden leeft en is een schitterende plaats om te wonen en te werken. Een onderneming vanuit Leiden geeft net dat beetje extra. Bent u op zoek naar een specifieke wijk waar u op zoek bent naar een bedrijfsruimte? Of maakt het niet uit en is bijvoorbeeld de prijs een belangrijke factor. Met de wijken Binnenstad, Stationsdistrict, Morsdistrict, Boerhaavedistrict en o.a. het Meerenwijkdistrict heeft u voldoende keuze. Tijdens de oriëntatie naar een bedrijfsruimte te huur in Leiden zijn er diverse elementen waarmee u rekening kunt houden. Met de juiste voorbereiding kunt u dit proces enorm versnellen en zo gericht een object vinden. We hopen u op weg te helpen met diverse bedrijfsruimte te huur Leiden objecten.

  Bedrijfsruimte te huur in Leiden en omgeving

  Leiden is qua bereikbaarheid optimaal. Niet alleen heeft de stad een eigen treinstation...ook de snelwegen rondom de stad zorgen ervoor dat uw bedrijfsruimte optimaal bereikbaar is. Ideaal voor uw klanten mochten deze het bedrijf kunnen bezoeken, uw partners of andere bezoekers. Mocht u personeel hebben dan kunnen deze ook optimaal gebruik maken van de goede bereikbaarheid van deze historische stad. Een bedrijfsruimte huren in Leiden kan op verschillende plaatsen. Niet alleen bijvoorbeeld in de verschillende wijken maar ook op de industrieterreinen. Met het Bio Science Park, Cronesteijn, De Waard en o.a. industrieterrein Roomburg is er al voldoende bedrijvigheid aanwezig in Leiden. Wellicht gaat uw wens dan ook uit naar 1 van deze plaatsen om uw zaken optimaal te laten verlopen. Gaat u liever op zoek naar een bedrijfsruimte in de omgeving van Leiden? Met Alphen aan de Rijn, Sassenheim, Noordwijk, Oegstgeest, Voorhout en Katwijk zijn er diverse plaatsen in de omgeving die van waarde kunnen zijn voor uw business en/of personeel. Een prettige werkomgeving met tevreden werknemers is immers ook belangrijk denkt u niet? We helpen u graag op weg bij het vinden van een perfect passende bedrijfsruimte te huur in Leiden of omgeving en presenteren graag een divers aanbod aan objecten.