Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfsruimte te huur Delft
  Alle bedrijfsruimte in Delft en omgeving
  Bedrijfsruimte te huur Delft
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfsruimte te huur Delft

  Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te huur Delft? We helpen u graag bij het vinden van passende bedrijfsruimte in Delft of omgeving. Delft en de Delfs Blauwe kunst staat wereldwijd bekend. Deze prachtige stad met historische binnenstad heeft ontzettend veel te bieden. Het is daarom wellicht ook dat u op zoek bent naar een passende bedrijfsruimte te huur. Als starter zou u op zoek kunnen zijn naar een geschikt budget. Maar ook als gevestigde ondernemer zijn er veel opties en redenen. Heeft u extra bedrijfsruimte nodig voor het extra personeel wat u heeft aangenomen? Gaat u uw business uitbreiden en wilt u bijvoorbeeld bedrijfsruimte huren in Delft met opslagruimte? Ook een andere reden is uiteraard mogelijk. U wilt bijvoorbeeld naar een ander stuk van de stad verhuizen. Vanuit bereikbaarheid of de doelgroep die u wilt bereiken. Met o.a. de wijken Binnenstad, Vrijenban, Delftse Hout, Voorhof, Buitenhof, Schieweg, Wippolder zijn er voldoende mogelijkheden met objecten. Heeft u al een inventarisatie gemaakt van uw wensen? De kennisstad Delft zal met de stadsslogan Creating History perfect aansluiten bij uw missie.

  Bedrijfsruimte te huur in Delft en omgeving

  Bent u op zoek naar een perfecte bedrijfsruimte te huur in Delft of omgeving? Delft heeft een rijke historie. Halverwege de 12de eeuw kreeg het stadsrechten en was het met 400 inwoners niet bepaald groot. Inmiddels is de stad met de bijnaam Prinsenstad een begrip in Nederland en ook onder toeristen erg populair. Delft staat niet stil en heeft met de TU Delft en een eigen treinstation dagelijks vele studenten die hard werken aan de toekomst. Ook qua bedrijvigheid bruist de stad en heeft het vele opties voor een bedrijfsruimte te huur Delft. Heeft u wellicht een bepaald industrieterrein op het oog? Met industrieterreinen als Delft Noord (DSM), Ypenburgse Poort, Delftse Poort, TU Delft Science Park, Schieoevers en o.a. de Tanthof is er voldoende keuze. Wilt u liever iets verder weg van Delft zelf? En bent u op zoek in de regio van Delft? Dan heeft u met Rijswijk, Hoek van Holland, Pijnacker, Naaldwijk en Berkel en Rodenrijs verschillende opties. U ziet wel dat uw zoektocht naar een bedrijfsruimte te huur Delft meer opties geeft dan u dacht. Heeft u al een besluit genomen? Laat u dan snel informeren over de verschillende beschikbare bedrijfsobjecten.