1. bedrijfsruimte- zoeken

  1.  
  Uitgebreid zoeken
 1. Gratis object aanbieden

  • Nu cure no pay
  • Uw object plaatsen op 20 websites
 • *

Bedrijfsruimte te huur Breda

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te huur Breda? Vind hier een divers aanbod aan bedrijfsruimte in Breda of omgeving. De stad Breda ligt in het zuiden van ons land en heeft een mooi en historisch karakter. Een prima plaats voor het starten, opzetten of uitbreiden van uw zakelijke activiteiten. Wellicht begint u juist en is een kleine creatieve bedrijfsruimte Breda een perfecte keuze. Ook een klein kantoor is een goede optie. Bent u op zoek naar een woning met bedrijfsruimte te huur in Breda? Bekijk de verschillende beschikbare opties. Ook is het mogelijk dat u op zoek bent naar een mogelijke bedrijfsruimte met wat extra opslag. Logisch wanneer u wilt uitbreiden en wat extra ruimte hierbij uitstekend kan helpen. Breda heeft in ieder geval veel te bieden. Ook de keuze van de locatie is natuurlijk belangrijk. Want ondanks dat Breda een prachtige stad is kan de keuze voor een geschikte plaats toch nog lastig zijn. Wilt u bijvoorbeeld dicht bij snelwegen als de A27 of de A16? Bekijk dan goed de verschillende industrieterreinen. Een kleine greep uit het aanbod is bijvoorbeeld De Krogten, Rithmeesterpark, Hintelaken, Minervum, Takkebijsters of het bij de Belgische grens gevestigde Hazeldonk. Bekijk onderstaand de verschillende mogelijkheden en zoek een passende bedrijfsruimte te huur in Breda die helemaal aansluit bij uw zakelijke ambities. Vastgoed Anno Nu helpt u graag bij uw zoektocht naar een passende bedrijfsruimte.

  • Objecten in Breda

  • *
   Tramsingel 1-6, 4814AB Breda
   Oppervlakte: 20 m2, € 360
   Goedkope werkplek in Breda
  • Uw object op deze pagina?

    

   • eenvoudig plaatsen van uw pand
   • een heldere zoekfunctie op onze sites
   • actueel aanbod door dagelijkse update van de sites 


   Klik hier

 1. Bent u op zoek naar een passend bedrijfspand- voor uw onderneming? Vormt het beeld van deze plek zich langzaam in uw hoofd? En heeft u behoefte aan informatie over het actuele aanbod van geschikte panden? Dan bevindt u zich op deze site op de juiste plaats.

   

  Onze vastgoed sites:

  • overzichtelijke websites met een heldere presentatie
  • snel zoeken door eenvoudige zoekfuncties
  • duidelijke omschrijving van de aangeboden objecten met scherpe foto’s
  • brengt vraag en aanbod ‘vast en goed’ in de markt voor bedrijfs- kantoor- en winkelpanden bij elkaar

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

Bedrijfsruimte Breda, een zakelijke stap in deze bijzondere stad

Breda heeft als bijnaam ook wel de “Parel van het Zuiden”. Misschien is het daarom ook dat u heeft gekozen voor deze stad. Begonnen in Breda met uw onderneming? Toe aan een andere locatie omdat u gaat uitbreiden of personeel gaat aannemen? Een bedrijfsruimte te huur Breda zoeken, vinden en huren is een stap vooruit. Breda heeft diverse wijken waar een bedrijfsruimte beschikbaar is. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat? Woont u in een bepaalde wijk of gaat u vanuit een bepaalde wijk graag uw zaken opzetten om ook van de lokale markt te profiteren? Dicht bij het station of bij de belangrijke snelwegen die rondom Breda liggen? Bekijk nu het aanbod aan bedrijfsruimte Breda in een wijk naar keuze. Kies voor binnenstad Breda, het mooie Belcrum, sfeervol Brabantpark, IJpelaar, Fellenoord, Heusdenhout, Ginneken, het vlakbij de snelweg liggende Haagse Beemden, Boeimeer, Princenhage of bijvoorbeeld Westerpark. De keuze is zeer uitgebreid in het historische en ondernemende Breda. Maar ook de regio van Breda heeft veel goede mogelijkheden. Wat te denken van het goed bereikbare Oosterhout, het West-Brabantse Roosendaal, Etten-Leur en Bergen op Zoom, het pittoreske Raamsdonksveer of sfeervol Zevenbergen. We hopen u op weg te helpen met een goed en zo uitgebreid mogelijk aanbod in Breda of omgeving.

 

Bekijk het aanbod in andere steden van Nederland

Noord-Holland

Bedrijfsruimte te huur Alkmaar

Bedrijfsruimte te huur Amsterdam

Bedrijfsruimte te huur Haarlem

 

Zuid-Holland

Bedrijfsruimte te huur Rotterdam

Bedrijfsruimte te huur Dordrecht

Bedrijfsruimte te huur Den Haag

Bedrijfsruimte te huur Delft

Bedrijfsruimte te huur Leiden

Bedrijfsruimte te huur Gouda

Utrecht

Bedrijfsruimte te huur Utrecht

Bedrijfsruimte te huur Amersfoort

 

Overijssel

Bedrijfsruimte te huur Apeldoorn

Bedrijfsruimte te huur Zwolle

 

Gelderland

Bedrijfsruimte te huur Arnhem

Bedrijfsruimte te huur Nijmegen

 

Noord-Brabant

Bedrijfsruimte te huur Eindhoven

Bedrijfsruimte te huur Tilburg

Bedrijfsruimte te huur Den Bosch

Bedrijfsruimte te huur Breda

 

Limburg

Bedrijfsruimte te huur Venlo

Bedrijfsruimte te huur Maastricht