1. bedrijfsruimte- zoeken

  1.  
  Uitgebreid zoeken
 1. Gratis object aanbieden

  • Nu cure no pay
  • Uw object plaatsen op 20 websites
 • *

Bedrijfsruimte te huur Amsterdam

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te huur in Amsterdam? We helpen u graag op weg met een divers aanbod aan voor de verhuur beschikbare bedrijfsruimte in Amsterdam of omgeving. Zo kunt u rustig een passend object vinden in onze mooie en snelgroeiende hoofdstad. Bent u een beginnende onderneming? Gaat u voor het eerst een bedrijfsruimte huren in Amsterdam? In alle gevallen kan een bedrijfsruimte een boost geven aan uw business. Zo geeft het huren van een bedrijfsruimte in Amsterdam u een plaats waar u dagelijks heen kunt gaan, personeel kunt huisvesten en uw klanten en/of partners kunt ontvangen. Iedereen is weleens in de hoofdstad geweest. Als reiziger met het openbaar vervoer, met de auto of heerlijk even een dagje toerist in eigen land. Amsterdam bruist niet alleen voor de vele miljoenen toeristen die jaarlijkse de stad bezoeken. Amsterdam en de regio zijn zoals eerder aangegeven enorm snel aan het groeien. Industrieterreinen als Sloterdijk, Amstel Business Park Zuid, Cruquius, Business Park Amsterdam Osdorp zijn niet voor niets erg populair waardoor de bedrijvigheid van deze mooie en grote stad maar blijft groeien. Maar een zoektocht naar bedrijfsruimte te huur Amsterdam kan ook inhouden dan u op zoek bent naar opslagruimte, winkelruimte of wellicht de aankoop van een object. Op deze website bieden we u een divers aanbod aan objecten.

  • Objecten in Amsterdam

  • *
   Zekeringsstraat 43, 1014BV Amsterdam
   Oppervlakte: 0 m2, Vanaf 268,13
   Werkruimte te huur vanaf € 268,13 per maand
  • Uw object op deze pagina?

    

   • eenvoudig plaatsen van uw pand
   • een heldere zoekfunctie op onze sites
   • actueel aanbod door dagelijkse update van de sites 


   Klik hier

 1. Bent u op zoek naar een passend bedrijfspand- voor uw onderneming? Vormt het beeld van deze plek zich langzaam in uw hoofd? En heeft u behoefte aan informatie over het actuele aanbod van geschikte panden? Dan bevindt u zich op deze site op de juiste plaats.

   

  Onze vastgoed sites:

  • overzichtelijke websites met een heldere presentatie
  • snel zoeken door eenvoudige zoekfuncties
  • duidelijke omschrijving van de aangeboden objecten met scherpe foto’s
  • brengt vraag en aanbod ‘vast en goed’ in de markt voor bedrijfs- kantoor- en winkelpanden bij elkaar

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

Bedrijfsruimte te huur in Amsterdam en omgeving

Amsterdam en de verschillende wijken maken de stad tot een prachtig geheel. U kunt als onderneming ook kijken naar waar u uw business wilt starten. Een bedrijfsruimte huren is de start of uitbreiding van uw bedrijvigheid. Amsterdam heeft met Zuid, Bos en Lommer, de Bijlmer, Noord, Plantage, Rivierenbuurt, Oostelijk Havengebied, IJburg, Oud-West, Oost, Jordaan, Staatsliedenbuurt en de Pijp veel verschillende wijken. Elk van deze wijken heeft eigen kenmerken en misschien wel een eigen doelgroep. U zou zomaar uw doelgroep, zaken of nieuw personeel nog makkelijker kunnen uitbreiden. Niet alleen Amsterdam zelf maar ook de omgeving bloeit en groeit door. De bedrijven die bijvoorbeeld zaken doen via Schiphol of de scheepvaart zijn ruimschoots aanwezig. Ook de omgeving van Amsterdam heeft door deze opties voldoende te bieden. Zo zijn steden als Aalsmeer, Zaanstad, Huizen en Amstelveen een perfecte uitvalsbasis wanneer u buiten Amsterdam een bedrijfsruimte zoekt. Elk van deze plaatsen hebben ook voldoende te bieden op allerlei gebieden. Goede bereikbaarheid, openbaar vervoer of andere wensen die u heeft voor uw bedrijf. Maak een overzicht van al uw wensen en eisen en ga vervolgens op zoek naar de juiste optie voor uw onderneming.

 

Bekijk het aanbod in andere steden van Nederland

Noord-Holland

Bedrijfsruimte te huur Alkmaar

Bedrijfsruimte te huur Amsterdam

Bedrijfsruimte te huur Haarlem

 

Zuid-Holland

Bedrijfsruimte te huur Rotterdam

Bedrijfsruimte te huur Dordrecht

Bedrijfsruimte te huur Den Haag

Bedrijfsruimte te huur Delft

Bedrijfsruimte te huur Leiden

Bedrijfsruimte te huur Gouda

Utrecht

Bedrijfsruimte te huur Utrecht

Bedrijfsruimte te huur Amersfoort

 

Overijssel

Bedrijfsruimte te huur Apeldoorn

Bedrijfsruimte te huur Zwolle

 

Gelderland

Bedrijfsruimte te huur Arnhem

Bedrijfsruimte te huur Nijmegen

 

Noord-Brabant

Bedrijfsruimte te huur Eindhoven

Bedrijfsruimte te huur Tilburg

Bedrijfsruimte te huur Den Bosch

Bedrijfsruimte te huur Breda

 

Limburg

Bedrijfsruimte te huur Venlo

Bedrijfsruimte te huur Maastricht