Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfsruimte te huur Amsterdam
  Alle bedrijfsruimte in Amsterdam en omgeving
  Bedrijfsruimte te huur Amsterdam
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfsruimte te huur Amsterdam

  Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te huur in Amsterdam? We helpen u graag op weg met een divers aanbod aan voor de verhuur beschikbare bedrijfsruimte in Amsterdam of omgeving. Zo kunt u rustig een passend object vinden in onze mooie en snelgroeiende hoofdstad. Bent u een beginnende onderneming? Gaat u voor het eerst een bedrijfsruimte huren in Amsterdam? In alle gevallen kan een bedrijfsruimte een boost geven aan uw business. Zo geeft het huren van een bedrijfsruimte in Amsterdam u een plaats waar u dagelijks heen kunt gaan, personeel kunt huisvesten en uw klanten en/of partners kunt ontvangen. Iedereen is weleens in de hoofdstad geweest. Als reiziger met het openbaar vervoer, met de auto of heerlijk even een dagje toerist in eigen land. Amsterdam bruist niet alleen voor de vele miljoenen toeristen die jaarlijkse de stad bezoeken. Amsterdam en de regio zijn zoals eerder aangegeven enorm snel aan het groeien. Industrieterreinen als Sloterdijk, Amstel Business Park Zuid, Cruquius, Business Park Amsterdam Osdorp zijn niet voor niets erg populair waardoor de bedrijvigheid van deze mooie en grote stad maar blijft groeien. Maar een zoektocht naar bedrijfsruimte te huur Amsterdam kan ook inhouden dan u op zoek bent naar opslagruimte, winkelruimte of wellicht de aankoop van een object. Op deze website bieden we u een divers aanbod aan objecten.

  Bedrijfsruimte te huur in Amsterdam en omgeving

  Amsterdam en de verschillende wijken maken de stad tot een prachtig geheel. U kunt als onderneming ook kijken naar waar u uw business wilt starten. Een bedrijfsruimte huren is de start of uitbreiding van uw bedrijvigheid. Amsterdam heeft met Zuid, Bos en Lommer, de Bijlmer, Noord, Plantage, Rivierenbuurt, Oostelijk Havengebied, IJburg, Oud-West, Oost, Jordaan, Staatsliedenbuurt en de Pijp veel verschillende wijken. Elk van deze wijken heeft eigen kenmerken en misschien wel een eigen doelgroep. U zou zomaar uw doelgroep, zaken of nieuw personeel nog makkelijker kunnen uitbreiden. Niet alleen Amsterdam zelf maar ook de omgeving bloeit en groeit door. De bedrijven die bijvoorbeeld zaken doen via Schiphol of de scheepvaart zijn ruimschoots aanwezig. Ook de omgeving van Amsterdam heeft door deze opties voldoende te bieden. Zo zijn steden als Aalsmeer, Zaanstad, Huizen en Amstelveen een perfecte uitvalsbasis wanneer u buiten Amsterdam een bedrijfsruimte zoekt. Elk van deze plaatsen hebben ook voldoende te bieden op allerlei gebieden. Goede bereikbaarheid, openbaar vervoer of andere wensen die u heeft voor uw bedrijf. Maak een overzicht van al uw wensen en eisen en ga vervolgens op zoek naar de juiste optie voor uw onderneming.