*

Te huur aangeboden: Per direct zeer mooi afgewerkte kantoorunits beschikbaar!

Noord Brabantlaan 2 , 5651lx Eindhoven
Oppervlakte: 20 m2
, Huurprijs: € 630
Per direct zeer mooi afgewerkte kantoorunits beschikbaar!

Omschrijving

Op de hoofdlocatie van Camelot zijn zeer mooi afgewerkte kantoorunits te huur.

De ruimtes zijn beschikbaar vanaf 16m² (circa 3 werkplekken). De all in maandprijs start vanaf €315,50! Dit is inclusief gas, water en licht, supersnelle internetverbinding, telefonie via VOIP, gratis parkeerplaatsen voor bezoekers/gasten, receptiedienst voor ontvangst bezoekers/gasten, schoonmaak algemene ruimtes, gebruik pantry.

Wij hanteren contracten met een maand opzegtermijn, dus dit is zeer aantrekkelijk voor jou als startende ondernemer.

De bedrijven die op dit moment gehuisvest zijn in het pand, zijn o.a. een webshop, een administratiebureau, een ict bedrijf en een uitzendbureau.

Het kantoor is ideaal gesitueerd, tegenover het Evoluon en aan de rand van Strijp-S. In de directe omgeving zijn diverse openbaar vervoerverbindingen zoals station Eindhoven Beukenlaan en een busstation. Daarnaast bereik je binnen enkele minuten de randweg van Eindhoven of de snelweg A2.

De locatie beschikt over diverse lounge- en vergaderrruimtes voor Meet & Greet. Daarnaast is er een grote academy die gebruikt kan worden voor het geven van trainingen/workshops/seminars etc. voor groepen van circa 50 tot 100 man.

Indien je een werkruimte huurt, krijg je korting op de huur van de extra voorzieningen, zoals gebruik vergaderzalen. Daarnaast is het mogelijk om je eigen parkeerplaats te huren
Contact opnemen met de aanbieder

Aangeboden door:

Camelot Europe
Yvette Ruyters

  1. Bericht*
  2.  
  3.  

AVS Vastgoed site kan telefonisch geen vragen beantwoorden over de aangeboden bedrijfspanden. En fungeert ook niet als intermediar. Neem daarvoor altijd contact op met de aanbieder.