*

Te huur aangeboden: Werkplek Naarden

amersfoortsestraatweg, 1412KA Hilversum
Oppervlakte: 20 m2
, Huurprijs: € 204
Werkruimtes in Naarden

Omschrijving

Camelot Workspace is er voor iedereen die een ruimte nodig heeft waarin niet gewoond hoeft te worden. Veel zelfstandig ondernemers vinden de stap naar het huren van een kantoor- of atelierruimte erg groot. Camelot Workspace biedt een tussenstap door bruikleenovereenkomsten of flexibele huurcontracten af te sluiten.

Deze locatie is goed bereikbaar vanaf Rijksweg A1 en is gelegen aan de doorgaande weg tussen Bussum en Naarden. Rijksweg A27 (knooppunt Eemnes) is op enkele minuten rijden gelegen.

Het pand is netjes en ideaal om je bedrijf te huisvesten. De units zijn geschikt voor kantoorwerkzaamheden maar ook voor fotografie, hobbyruimte, trainings-/workshopruimte, webshop/ showroom, cursusruimte en nog veel meer. De prijs voor een afsluitbare unit ( - 20m²) is € 245,-- per maand! Dit is inclusief de kosten voor gas, water, licht en (basis) internet. Er zijn diverse maten units beschikbaar van 20 t/m 28 m². De beschikbare ruimtes bevinden zich op de 2de etage.
Contact opnemen met de aanbieder

Aangeboden door:

Camelot Europe
Yvette Ruyters

  1. Bericht*
  2.  
  3.  

AVS Vastgoed site kan telefonisch geen vragen beantwoorden over de aangeboden bedrijfspanden. En fungeert ook niet als intermediar. Neem daarvoor altijd contact op met de aanbieder.