*

Te huur aangeboden: Werkruimte Rotterdam

Vondelweg, 3031PT Rotterdam
Oppervlakte: 20 m2
, Huurprijs: € 250
Werken in voormalige school Rotterdam

Omschrijving

Camelot biedt goedkope werkruimtes aan op verschillende plaatsen in Nederland. In dit geval gaat het om werkruimtes in een groot schoolgebouw in Rotterdam Centrum op basis van anti-kraak. De ruimtes zijn per direct beschikbaar.

In dit prachtige pand zijn per direct werkruimtes beschikbaar, gelegen op verschillende verdiepingen. Deze ruimtes zijn, zowel geschikt voor dienstverlenende bedrijven zoals ICT, marketing en administratie als voor kunstenaars, fotografen en etc.

De ruimtes zijn flexibel en goedkoop, speciaal voor de ZZP’er of startende ondernemer. Faciliteiten zoals toilet worden gedeeld met de overige gebruikers in het pand. De ruimtes zijn afzonderlijk af te sluiten.
Er geldt een wederzijdse opzegtermijn van 28 dagen.

Het gaat om een schoolgebouw in Rotterdam Centrum, in de omgeving van de Goudsesingel en Oostplein. Het pand is goed bereikbaar vanaf het station. Uitvalswegen zoals de A13 en A20 zijn snel te bereiken.

De maandelijkse bruikleenvergoeding begint vanaf €275,-. De kosten voor gas, water en elektra zijn inbegrepen in deze maandprijs.
Contact opnemen met de aanbieder

Aangeboden door:

Camelot Europe
Yvette Ruyters

  1. Bericht*
  2.  
  3.  

AVS Vastgoed site kan telefonisch geen vragen beantwoorden over de aangeboden bedrijfspanden. En fungeert ook niet als intermediar. Neem daarvoor altijd contact op met de aanbieder.