*

Te huur aangeboden: Werkplek Roosendaal

Markt, 4701PB Roosendaal
Oppervlakte: 30 m2
, Huurprijs: € 300
Kantoorunits in hartje Roosendaal

Omschrijving

Per direct hebben wij kantoorunits vanaf 30m² beschikbaar in een karakteristiek kantoorpand in het centrum van Roosendaal.

Er zijn diverse soorten units beschikbaar. De ruimtes zijn beschikbaar vanaf 30m² (circa 6 werkplekken). De kosten voor deze ruimtes zijn vanaf €300,- per maand inclusief gas, water en licht, diverse airco units en een supersnelle internetverbinding. Daarnaast zit het gebruik van de schoonmaak van de algemene ruimtes bij de prijs inbegrepen.

Bij het pand is een eigen afsluitbaar parkeerterrein en een fietsenstalling beschikbaar. Voor de parkeerplaats kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Het contract is op anti-kraak basis, dit houdt in dat er een wederzijdse (en zeer flexibele) opzegtermijn van 28 dagen is. Doordat het anti-kraak betreft zijn de maandelijkse kosten laag en erg interessant voor (startende) ondernemers en ZZP-ers. Helaas is de ruimte niet geschikt voor kunstenaars.

Het kantoor is ideaal gesitueerd, het is gelegen in het centrum van Roosendaal. De A17 en E312 zijn op enkele minuten afstand gelegen. In de buurt zijn verschillende voorzieningen aanwezig zoals restaurantjes en supermarkten.
Contact opnemen met de aanbieder

Aangeboden door:

Camelot Europe
Yvette Ruyters

  1. Bericht*
  2.  
  3.  

AVS Vastgoed site kan telefonisch geen vragen beantwoorden over de aangeboden bedrijfspanden. En fungeert ook niet als intermediar. Neem daarvoor altijd contact op met de aanbieder.