*

Te huur aangeboden: Rulstraat 18 te Oosterhout

Rulstraat 18, 4901 LN Oosterhout
Oppervlakte: 220 m2
, € 2.000,- per maand
Uitstekend onderhouden winkelruimte van 220m² met keuken, kantoorruimte, gelegen in een aanloopstraat van het stadscentrum van Oosterhout.

Omschrijving

R U L S T R A A T NUMMER 18 TE O O S T E R H O U T


Uitstekend onderhouden winkelruimte van 220m² met keuken, kantoorruimte, gelegen in een aanloopstraat van het stadscentrum van Oosterhout.


Indeling:
- Entree met veel etalageruimte.
- Grote speels ingedeelde winkelruimte met grote lichtstraat, 2 grote spiegelwanden, vaste kast en lichtkoepel (te openen).
- Geheel betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje.
- Semi-open keuken (afm. ca. 4.45 x 3.48m) met wit keukenblok voorzien van spoelbak en koelkast, CV-ruimte en meterkast.
- Kantoorruimte (afm. ca. 3.98x 3.54m) met archiefruimte (afm. ca. 2.31 x 1.71m) en lichtkoepel (te openen), gelegen aan de achterzijde van het pand.


Algemeen:
- Voorzien van centrale verwarming via een HR-ketel (merk Bosch).
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen.
- Afwerking: alle wanden zijn voorzien van strak stucwerk, vloeren zijn voorzien van een korreltapijt en de plafonds zijn voorzien van systeemplafonds.
- Verlichting: de ruimte is goed verlicht dankzij de grote raampartijen, de grote lichtstraat in het midden van het pand en de 2 lichtkoepels. Verder is het pand voorzien van veel kunstmatige verlichting in de vorm van TL-armaturen, wandspotjes en inbouwspotjes.
- Voorzien van blusapparatuur.
- Frontbreedte: 10.20m.
- Ligging: Goed bereikbaar in het centrum in een aanloopstraat, met diverse winkels richting het stadscentrum. Tevens op korte afstand van uitvalswegen.
- Voor het object bevinden zich ruim voldoende (betaalde- en vergunninghouders) parkeer-plaatsen.


Bouwjaar: 2000.
Vloeroppervlakte: 220m².
Huurprijs € 2.000,-- per maand, excl. BTW.


Oosterhout is een van de grootste plaatsen van Nederland zonder station. Het verhaal waarom er geen treinen zijn is genoegzaam bekend. Het heeft iets met eten te maken, misschien dat de stad daarom zo veel goede restaurants heeft. Oosterhout heeft een Bourgondisch en bruisend uitgaansleven wat logisch is voor een oude stad met een historische oorsprong. Oosterhout heeft met haar ontwikkelingsmogelijkheden de pech dat het zo dicht bij de grote stad Breda ligt, maar ook daardoor behoud de stad het karakter van een dorp. Desalniettemin heeft de stad een eigen schouwburg, een groot en zeer druk bezocht winkelcentrum, vier zwembaden, heel veel sportverenigingen en zelfs een eigen volkslied. Ook bezit Oosterhout een paar hele grote bedrijventerreinen (ca. 724 ha.).
Oppervlakte: 73,09 vierkante kilometer, waarvan 1,5 vierkante kilometer water.
Inwoners aantal: Ca. 55.000

Mocht u meer willen weten, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen op het telefoonnummer 0162-455025. Wij zijn u graag van dienst.

Noud Kops Woning- en Bedrijfsmakelaardij, al meer dan 25 jaar een vertrouwd gezicht aan de Mathildastraat in Oosterhout.
Contact opnemen met de aanbieder

Aangeboden door:

Noud Kops Makelaardij
Noud Kops Makelaardij
Tel:

  1. Bericht*
  2.  
  3.  

AVS Vastgoed site kan telefonisch geen vragen beantwoorden over de aangeboden bedrijfspanden. En fungeert ook niet als intermediar. Neem daarvoor altijd contact op met de aanbieder.